Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2600454

Sv: A propósito de nada
Vaknar och är fortfarande riktigt irriterad.

Hoppas verkligen att vi kan se tillbaka på de senaste 5 matcherna som en svacka när säsongen summeras. Då hade det varit ok att vi ändå tagit två trepoängare trots dåligt spel. Det som talar emot är dock att det spelmässigt faktiskt inte sett särskilt bra ut innan dess heller. Var väl bra hemma mot IFB och ganska bra borta mot SSK, men spelet har väl varit på väg ner sedan omgång 5-6 egentligen.

Vi verkar sönderlästa och har inget motmedel. Alls.

De flesta spelarna ser bekväma ut, tar inte det där sista skäret och vinner inte sina närkamper. Ser ut som dålig attityd. Men man har ju hört att det kan se ut så om spelarna ”vill för mycket” vilket jag iaf har svårt att se.

Målvaktsspelet, igen. Trött på känslan av att ”idag kanske Lindbäck gör den där matchen som gör att det vänder för honom”, tar 30 skott, ser stabil ut, för att sedan göra en groda. Det är faktiskt helt otroligt och det spelar ingen roll om han ligger på 92-93% om dessa grodor fortsätter komma. Jag känner mig lika blåst varje gång. Och nej, jag önskar inte Lindbäck olycka, jag hade varit riktigt nöjd med honom igår om han bara hade tagit den där sista.

Allt är väl upprepningar, men forumet får vara lite terapi. Skiten måste ut…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Ja precis… Att vilja för mycket har ju varit ett faktum senare säsonger. Men där var vi inte igår… Spelglädjen finns inte… Att njuta av att få spela hockey, att man är priviligerad som dessutom får en hel del betalt för det… Glädjen finns inte där. Det ser ut som om de lider. Från första nedsläpp…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Håller med, såg redan efter ett par byten igår att det skulle bli problem. Kombinationen långsamma uppspel och stillastående forwards kommer inte funka mot något lag. Måste bli mycket snabbare spelvändningar och få ner pucken djupt bakom deras backar. Som sagt så har Gällstedt varit med rätta missnöjd tidigare men inget händer ändå.
Nu väntar ett fullsatt hovet och då får vi se om det finns någon ryggrad i laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Och hur ska tränarna få grepp på detta älendet? Alla 3 ser ut som dom vill helst vara någon annanstans. Ska vi verkligen behöva sparka tränarna ytterligare en gång och äventyra klubbens ekonomi?
Visserligen så ligger Brynäs fortfarande tvåa i tabellen men det ser ganska mörkt just nu på Sätraåsen. Jag är orolig och förbannad
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: jag instämmer helt i dina ord
Kommentera