Brynäs IF

722785 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2604977

Sv: A propósito de nada
Jag hoppas Oskarshamn klarar sig kvar, blir det Hv i kvalet kan de ha en chans, de borde ha ett skönare psykologiskt utgångsläge i en sån serie. Förstår inte riktigt vad folk har emot IKO, de har knappast spelat den tråkigaste hockeyn sen de gick upp, de har gjort det bra med små medel och haft roliga profiler i sina lagbyggen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85:
Har inget emot OIK eller dom flesta lagen i ES för den delen.

Enda laget jag har nåt emot i ES är väl egentligen FBK, men det är mest för till och med dom nån jävla gång måste åka på en motgång annat än att hamna utanför top 4 i tabellen, gillade fortfarande att möta dom.

Det som är tist med OIK, RBK, VHL, LHC är väl att det är känslokallt att gå och se dom matcherna.
Dom andra lagen har man ju alltid nåt "hatmoment" som ligger i reptilhjärnan och puttrar vilket gör att man får lite puls i dom matcherna i alla fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Det är väl i slutändan en smaksak bara. Jag har inget personligt hat mot Oskarshamn, mer än att jag är bitter efter covidsäsongen att både Leksand och Oskarshamn slank undan lite för lätt i min mening. Föredrar bara att möta klassiska lag med historia än nya uppstickare som Växjö, Örebro och Oskarshamn som inte bidrar till lika mycket folk på hemmamatcherna.
Kommentera