Brynäs IF

722736 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2605844

Sv: A propósito de nada
Jäkligt intressant spelare på marknaden nu.
Nu tittar väl kanske inte JA på forwards men detta vore något.
www.eliteprospects.com/player/9220/peter-mueller
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Ser att Gällstedt kom till Kloten året efter Mueller lämnade. Han håller nog hög klass, om man kan hitta en roll åt honom i powerplay så vore det intressant. Känns rent spontant som en spelare som behöver spela högt upp i hierarkin för att det ska funka.

Rögle är på väg att ta in en ny back och har massa backar på kontrakt. Där kommer säkert någon klubb kunna fyndvärva, för de har i grund och botten bra spelare, tycker jag.

Kollade lite på gårdagens istider. Det kändes som att Brynäs var bättre matchen igenom och att man malde ner Björklöven än mer ju längre matchen pågick, förmodligen påverkat av att Löven spelade på 5 backar. Framförallt Cronholm som saknades igår var ju dessutom väldigt bra i Gävle.

Noterar att Brynäs fjärdekedja åter igen var den kedja som fick klart minst speltid i matchen. Björklöven verkar ha BP-spelare i sin fjärdekedja, vilket känns mycket smartare än att matcha samma spelare i PP och BP.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: hmm, topp 10 val i draften och producerat bra överallt, men kanske lite väl gammal i ett redan relativt ålderstiget lag? Troligen dyr.
Kommentera