Brynäs IF

722738 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2605921

Sv: A propósito de nada
Huge: "Förutom fyran som inte ser otagbar ut så stänger Lindbäck sen ner Lövens möjligheter att hålla sin ledning och vinna matchen."

Den analysen är du nog ensam om i världen att göra. Brynäs offensiv vände matchen inte AL:s spel. Hur många puckar fick Al mot sig? 10? Om ens det.

"Till sist och som nån varit inne på: det är inte ett lag som Björklöven vi kommer att få problem med i ett slutspel, om dom inte ändrar sitt spelsätt radikalt och går över till att backa hem, som övriga potentiella finalkonkurrenter i första hand gör."

Vi ska nog inte avskriva löven riktigt än. Låter på dig, med flera här, som Brynäs sköljt över löven men så är inte fallet. Löven slog ju ett obesegrat Brynäs på bortaplan, mycket tacka vare sin matchvinnare i målet som höll nollan. Brynäs slår ett formsvagt och decimerat lag igår.

Sen kommer både Björklöven och Brynäs att förstärka sina lag inför slutspelet. Återstår att se vem av Kentä och Alcén som hittar bäst spelare att vässa truppen med. Ingen högoddsare att Kentä vinner den matchen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Ja, den här målvaktsnöten är en riktig kluring.
På ena sidan har vi hockeyvärlden (experter, soffcoacher, tränare, bordshockeyspelare och de som sett minst en hockeymatch)
På den andra sidan Huge. (Mannen som lever för att jävlas på ett hockeyforum.)

Om så Limpan eller Clara skulle ta av sig plocken och kasta in pucken i mål bakom sig så skulle han hävda att det är försvarsspelet som är orsaken till målet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: nej det är nog viktigt att inte avfärda IFB efter EN mindre bra match. Vi har jäkligt höga krav på att laget inte underskattar motståndet, så tycker nog inte att vi ska göra det heller.
Kommentera