Brynäs IF

722746 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2610079

Sv: A propósito de nada
Hur länge ska det ta innan Lindbäck är borta? Hur länge ska målvaktcirkusen få rulla vidare? Hur ser ingen i föreningen det som hela jävla hockey-Sverige ser? Lindbäcks kontrakt ska rivas ikväll. Skiter i om vi kör Kristers och Clara på fredag, det kan knappast gå sämre. Om inte annat sätts det lite press på Alcén att vaska fram en förstaspade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Med några minuters perspektiv tycker jag att vi gör en ganska bra match. Bra intensitet och bra stäm. Men vi skulle stängt den i andra.

Sådana här matcher hände i SHL också, spelet funkar men får inte full utdelning. Små marginaler ibland. Men självklart, Lindbäcks tavla hjälpte ju inte direkt.

Mycket bättre spel än vad vi såg för två-tre veckor sedan. Det får man väl ta med sig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Håller med dig! Man bör visa Lindbäck att nu är det nog. Jag förlorar hellre matcher med Clara eller låta Kristers stå i målet! Där har jag en förståelse för misstag som sker ibland.

Men Lindbäck har jag noll tolerans emot hans misstag! Med det CV han har, får man inte göra misstag på misstag. Är det endast i Brynäs en sådan målvakt inte får kicken? Vilket annat lag i SHL/Toppen av HA hade man tillåtit detta i?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Håller med, agera nu Brynäs. Det där var en tavla för mycket.

Sen är holding-utvisningen på Berra på tok för mjuk av domaren. Bjuder in VIK på egen hand.

Sur torsk, helt onödig dessutom. Man kan stänga matchen långt tidigare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Va ödmjuk nu Lindbäck och kliv åt sidan, gå ut med att du inte klarar av att hålla denna nivå längre. Skulle vara så jävla stort av dig om du hade den ödmjukheten i ett sånt här läge.
Ställ din plats till förfogande. Då skulle du verkligen växa i mina ögen.
Kommentera