Brynäs IF

722783 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2621456

Sv: A propósito de nada
Samsung: Nu stod LIndbäck för ETT misstag igår, efter att ineffektiva utespelare bara lyckats göra ETT mål på 34 skott. Trots massivt spel- och puckinnehav med massor av öppna och missade mållägen.
Att DU skulle kunna försöka tänka i banor om att det INTE var Lindbäcks fel att vi förlorade igår, är nåt jag inte har nåt större hopp om. Tyvärr...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Klart att vi ska göra mer än 1 mål..osv..Klart att vi har en del bra spelare är borta..klart att domarna släpper vissa situationer...klart att Limpan ska rädda fler skott o inte sätta laget i skiten igen...
Klart att Huge inte förstår det psykologiska spelet som händer gång på gång när Limpan inte räddar oss...dvs på årets sista dag är allt som vanligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: 1-0 är en basic sidledsförflyttning en målvakt ska klara av åtminstonde 5 av 10 ggr.
2-0 är bidragande till att luften går ur.
Match efter match...
Titta på Johans reaktion efter målet.
Sett liknande reaktion från Benn och Berra under säsongen, ett kroppsspråk som berättar hur less man är på ett mediokert målvaktsspel.
Huge det som blivit grejen är inte att det händer 3ggr per säsong utan det är nästan i snitt en tabbe per match, på denna nivå och med lagets mål så är det skillnaden på en SHL plats kontra en säsong till i HA.
På 13 startar matcher har han vunnit 4(!) Efter ordinarie tid i ett topplag som snittar 2p per match.
Det är för dåligt även om du väljer att inte se det så ser vi andra det.
Kommentera