Brynäs IF

722695 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2632096

Sv: A propósito de nada
J-S: Du är inte ensam om det. Jag hörde att folk bakom Gällstedt och Molin skrek till tränarna att plocka ut Clara men ingen av dom brydde sig ett dugg. Antlngen handlar det om oangagemang eller bristen på kompetens. Jag blir faktiskt förbannad när man inte ger sitt lag och sina fans att kvittera.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: ”Jag hörde att folk bakom Gällstedt och Molin skrek till tränarna att plocka ut Clara men ingen av dom brydde sig ett dugg. Antlngen handlar det om oangagemang eller bristen på kompetens.”

Det handlar varken om oengagemang eller brist på kompetens. Tränarna ansåg det mer värt att försöka få in en balja i 5mot4 istället för att riskera att få matchen dödad med en 3:a i öppen kasse.
Det är ett aktivt val man får göra där det finns inget rätt eller fel, förutom med facit i hand..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: jag tänkte tvärtom. 3 min kvar, försök få till tryck under 1,5 minut med målvakt kvar och slippa risk för ett insläppt i öppen kasse. Om det inte resulterar i mål har man 30 sek 6 mot 4 och en minut 6 mot 5.

Menar bara att alla inte resonerar likadant om hur man ska utnyttja situationen, inte att det betyder att de ”inte bryr sig”
Kommentera