Brynäs IF

722783 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2638595

Sv: A propósito de nada
Vesslan: "När ska folk förstå att serien inte betyder ett skit? "

Jag tror att en avgörande match på hemmaplan betyder en hel del, särskilt om alternativet är att spela den på Hovet.

Brynäs har varit minst lika bra som dif de 3 matcher vi mött dem. Vi har dragit iväg 106 skott, som mot vilket bottenlag som helst. Deras målvakter har spelat långt över sin förmåga båda matcherna på Hovet samtidigt som Clara varit under 90%.
Vi har inte heller haft alla spelare tillgängliga i matcherna mot dif: bla. har Scott, Kelleher, Vesel och Bertilsson varit borta. Bara Krüger och Klasen som håller den nivån i dif.

Brynäs största hot är skador annars har vi det bästa laget i serien. Betyder inte alltid att vi vinner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: "Jag tror att en avgörande match på hemmaplan betyder en hel del, särskilt om alternativet är att spela den på Hovet."

Självklart betyder avgörande match på hemmaplan mycket - men jag är långt ifrån säker på att det blir Brynäs-Djurgården i final.

Såg matchen på plats igår och förstår varför Djurgården har stora problem mot sämre lag. Man har svårt att föra spelet. Brynäs var spelförande första två perioderna och Djurgården fick lite press först när man kunde utnyttja utvisningen i tredje perioden. Så ska det ju helst inte se ut på hemmaplan. Har sett alla matcher Djurgården-Brynäs den här säsongen på plats, även träningsmatchen, och tycker Djurgården är betydligt sämre än jag sett laget någon tidigare säsong. Krüger och Klasen är förstås riktigt bra spelare men sen ser det tunt ut. Hävelid verkar för all del ha likadan utvecklingskurva som Clara och såg riktigt vass ut igår.

Kan Brynäs få ut maximalt av de spelare man redan har och slipper skador tror jag faktiskt man återvänder till SHL i vår. En stabil och lojal andramålis behöver förstås rekryteras och lite bredd.
Kommentera