Brynäs IF

726419 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2640661

Sv: A propósito de nada
munkas: Och ändå har man från Brynäs håll snackat om vikten att hitta en kvalificerad målvakt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Genuin fråga här. Vad tycker folk klassas som en kvalificerad målvakt?

Själv tycker jag att en spelare med Lundströms stats, historik och erfarenhet absolut borde klassas som kvalificerad? (Jag säger inte att han är bäst men hade han varit det hade han knappast varit aktuell för HA).

Lundström har bättre stats i AIK än vad Cannata hade i Oskarshamn förra säsongen. Cannata har under 90% denna säsong i tyska ligan och ett GAA på 2.98 vilket är typ vad Lundström hade på sina 7 matcher i Karlskoga denna säsong. Har Cannata verkligen så pass mycket bättre statistik senaste säsongerna att han ses som en frälsare medan Lundström inte är något att ha?

www.eliteprospects.com/player/25670/niklas-lundstrom
www.eliteprospects.com/player/17491/joe-cannata

Och det är en genuin fråga eftersom jag inte sett honom spela själv. Jag har ingen aning om hur han är som målvakt. Jag förstår bara inte domedagsprofeterna när jag tittar på hans statistik.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Marknaden är väl som den är men Lindbäck skickades för flera veckor sen nu och vi har ryktats leta målvakt sen november typ. Jag vill ändå tro att det borde gått att hitta någon bättre än Lundström.

Ställer fortfarande lite hopp till att vi tar in Lundström nu för att täcka upp och ge avlastning till Clara kommande tid när schemat blir tätt, för att sedan ta in något bättre närmare deadline och då låta Lundström bli tredjemålvakt. Lät ändå på Alcén i Sportbladets intervju med honom som att det inte är helt otänkbart att vi går in med tre målvakter I slutspelet.

Blir det däremot så att det bara är Clara och Lundström vi går in med i slutspelet, då blir jag riktigt besviken.
Kommentera