Brynäs IF

725833 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2640713

Sv: A propósito de nada
Gavve: Du kan vända och vrida på statistiken, men alla som har följt de här spelarna regelbundet de senaste 5-10 åren vet att Cannata är en mycket bättre målvakt än Lundström. Det var antagligen därför som Brynäs gjorde ett seriöst försök att köpa loss Cannata innan man gick för Lundström.

Cannata hade antagligen blivit etta i Brynäs, Lundström blir solklar tvåa. Så pass stor skillnad är det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Som vissa varit inne på så får vi hoppas att Lundström är en korttidslösning och kommer ses som vår tredjekeeper efter den 15:e februari.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag håller självklart med. Jag skulle aldrig säga att Cannata är en sämre målvakt på något sätt då det är rent felaktigt. Och det tycker ju Alcén också eftersom han försökte med honom först (ändå kritiseras Alcén här?). Men Cannata är ju ute ur bilden och det tjatas om att vi värvar en usel målvakt (Lundström om han nu är klar).

Jag försöker bara förstå varför folk tycker han är så genomrutten att han inte ens skulle vara värd andraspaden i Brynäs sett till hans statistik. Det enda folk säger är ju att han är för dålig och att vi ska värva någon annan. Men vem är denna "någon annan" som är ledig och kan signa inom 2 veckor undrar jag?
Kommentera