Brynäs IF

722759 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2642678

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Det står ju i Gefle Dagblad att klubben hoppas att det inte ska behöva använda honom - detta måste ju innebära att något annat blåbär är på väg in - eller att Steinbergs får stå ett gäng matcher nu så att Clara får vila?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: -" Det står ju i Gefle Dagblad"


Litet citat fån artikeln.

-"Men det finns ett villkor.
– Ja, det är att vi accepterar och släpper honom till en Brynäsmatch. Det kan ju vara så att vi spelar samtidigt och behöver honom.
Visby/Roma som just nu är på nedre halvan av Allettan södra har för närvarande tre målvakter sedan finländaren Severi Auvinen plockats in för en tid sedan.
– Vi har tre bra målvakter nu och har inga problem att hjälpa till om Brynäs skulle behöva låna in Filip Lindblad av oss. Det kan ju vara så att vi har spelat klart framåt mars månad och då är det ju bara bra att han eventuellt kan få spela vidare om Brynäs skulle få nån skada eller något.

Men han har inte spelat sedan början av januari, har han varit skadad?
- Ja, det har han. Men nu är Filip igång med träningen igen och är snart fit for fight, om en vecka skulle jag tro att han är redo för spel igen. Det här är helt rätt av Brynäs att säkra upp en duktig målvakt som ändå har lite rutin, betygsätter Visby/Romas sportchef André Lundholm lösningen."
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: okej. Så en bättre tredjemålvakt än vår andre om Lundström presenteras. Intressant
Kommentera