Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2646499

Sv: A propósito de nada
Gavve: Om Brynäs har chansen på Abbotts så borde man ta den, men antagligen har de mer attraktiva intressenter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Men alltså, många här pratar om Gälla och tränarna, sitter väl knappast i dom när spelarna, som är dom som ska göra insatsen på isen, inte kommer upp i mer än max 75% av sin kapacitet, vad det sen beror på kan man ju fundera på, min teori är att man kört väldigt hårda både fys och is träningar för det som komma skall och som det brukar vara den här tiden på året, minns inte minst Modo ifjol, nää, grymt sur torsk, men inte mot ett lag som hotar oss i tabellen om första platsen, däremot på onsdag tror jag det blir åka av, dif hotar oss om första platsen och det är jag övertygad om att gubbarna vill markera mot, det blir en nyckelmatch för oss…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Vad tycker vi om Johan Hedberg? Fick ju sparken i Örebro men gjorde det väl bra sett till resurserna i Mora under 3 säsonger (trea förra året före DIF med sin fallskärm). Och det är en genuin fråga då jag inte vet så mycket om honom som tränare.

Han har trots allt 6 säsonger som NHL-coach (för målvakter och som "Special Assignment Coach") så lite kontakter lär han ju ha "over there" också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Abbots och Costello? Är du seriös nu. Har inte Brynäs mer problem än att bli toppstyrda?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: märktes direkt att dem inte klarar av motgångar. Så det känns väldigt risky i en klubb som Brynäs va?😬
Kommentera