Brynäs IF

722695 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2657309

Sv: A propósito de nada
Samsung: vill nog gärna tro att det är starka SHL-kedjor, men ärligt talat så räcker det inte. Dels för offensivt och dels för många som kommer tappa puck, det sker redan på HA-nivå, och blir nog värre i SHL och det kommer dessutom att straffa sig direkt.

Rödin kan såklart spela SHL i någon lägre kedja, men han tappar ofta puck. Indrasis tappar puck och jag tror inte att hans styrkor kommer att fungera lika bra i SHL. Kelleher, för klen och tappar puck. Scott börjar bli lite gammal. Osv.

Tänker bara att en sådan bra spelare som Kopacka kommer att få det mycket tuffare i SHL även om han skulle få chansen i t.ex. SAIK så kommer han nog få det ganska så svårt. Applicera samma tänk på de spelare som är sämre än Kopacka och placera dem i ett bottenlag. Nej, det behövs byggas på ett annat sätt tror jag.

Larsson, Rödin, Ölund, Kopacka och ev. Vesel skulle jag behålla. Nordh kanske (ev utlåning), resten måste nog bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jag tror Scott håller för en tredje/fjärdekedja spelare ytterligare någon säsong. Det kommer behöva bli en omsättning på spelare och det vore onödigt att göra den större än nödvändigt.

Jag tycker nedan vore en bra ram att utgå ifrån. Det är fyra nyckelforwards som ska in. Silfverberg räknar jag som klar. Det är omöjligt att sia vilka de spelarna skulle kunna vara på övriga poster på grund av SHLs plats i näringskedjan samt att Brynäs skulle vara nykomlingar. Hoppas inte att Alcen förlänger med spelare på beslut tagna i affekt om man skulle lyckas gå upp.

NY-NY-NY
Rödin-Larsson-NY
Kopacka-Vesel-Silfverberg
Scott-Ölund-NY
Nordh

Anton Olsson och Linus Lindblom utlåning till allsvenskan.

Om man nu skulle lyckas gå upp är det bäst att tillägga.
Kommentera