Brynäs IF

722771 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2657827

Sv: A propósito de nada
Peja: Ni hade väl 10 miljoner mer i budget än oss också. När HV ramlade ned hade de mer poäng än oss och inte sedan 2019/2020 har inte det laget som senast ramlat ur kommit etta när vi gjorde det ifjol.

Med den trupp ni har borde ni tagit fler poäng tycker jag, men det är samtidigt skitsamma när slutspelet drar igång. Då kunde ni slagit Lövens rekord från 2020 om ni velat, ni hade ändå bara fått välja först.

För övrigt är inte BIK särskilt fysiska jämfört med om man backat ett par säsonger. Nu är de riktigt beskedliga...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J F K: Inför säsongen var det massa snack om att Brynäs hade många spelare som inte spelat i HA förut och att man skulle få svårt mot de mindre lagen, särskilt på bortaplan. Så har det inte blivit, av alla topplagen har nog Brynäs bäst facit mot alla smålagen. Det mest imponerande med Brynäs poängskörd är som sagt att man hade nya tränare och till stora delar ett helt nytt lag, men ändå lyckades plocka många poäng redan från start. Även om Brynäs har ligans bästa lag, så var en del andra lag samspelta redan från start.

Detta trots att Brynäs egentligen lyckats sådär med båda målvakterna och backarna. Om Lindbäck, Benn, Cukste och Billins hade spelat så som man hoppats så hade Brynäs knockat Modos poängskörd med lätthet, men det får bli "learnings" för Alcén.
Kommentera