Brynäs IF

722758 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2659912

Sv: A propósito de nada
Mattson: Björklöven känns inte finalmässiga
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det här är Lövens klart sämsta säsong under Kenttä. Den bästa var när han precis kommit till klubben 19/20 och de slog poängrekordet som gäller ännu.
Sedan kom knappt två år med Wallsson och det gnälldes så mycket att Wallsson hoppade av (eller sparkades) pga hot mot honom.
In kom Stråhle som hade ett fantastiskt slutspel som tog slut finalmatch 6 mot HV.
Efter det har det stadigt blivit allt sämre under Stråhle och nu lär man slå sin sämsta placering som var fyra under Wallsson/Stråhle med råge.

Det som retar supportarna mest var att man var bara tre poäng bakom oss ifjol. Man fick behålla ALLA spelare man ville behålla och kunde värva nya/bättre som ersättare för de som drog. Man hade kvar samma tränarteam och spelsystem. I vinter så skulle man på allvar utmana er var det tänkt. Stjärnorna stod rätt osv.

Nu är man där kejsaren står naken och man har ett spel som är kopiöst uselt mot uppställda försvar. De sämre lagen har tagit massor av poäng genom att ställa upp i mittzon och väntat på att Löven ska stånga sig blodiga.
Löven har gått bättre mot bättre lag där de kunnat lämna initiativet till motståndarna och kontrat, samt forecheckat hårt. Typ som mot er där de är sylvassa i kontringar och checkar fast er när ni dräller.

Det är också därför jag tyckt att man ska inte bjuda upp till Lövenhockey. Spela mer samlat. Tappar man pucken och inte är nära, så säkra upp mittzon. Spela enkelt ur egen zon... Då är Löven ett sämre lag. Vi själva hade svårt att ha det tålamodet och hade dålig statistik mot dem i serien, för vi ville precis som er styra matcherna...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Björklöven 🤣.
Ssk:s försvarsspel är nöten att knäcka. Ett av få lag i serien som ser ut att ha en strategi i egen zon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: möter hellre SSK, AIK än MIK DIF el IFB. Där har vi spöken att hantera.
Kommentera