Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #267109

Sv: Press konferens
Clarence, Rodrigues, RavenLord och alla de andra dysterkvistarna: Ni skriver som om den här presskonferensen var slutet på värvningssäsongen och slutet på alla nyheter från Brynäs. Och nu väntar avgrunden. Lika bra att hoppa i med en gång.

Nu får ni f***n skärpa er.

Detta var inte slutet, inte ens början på slutet, kanske slutet på början. Det kommer att komma fler nyheter om organisation. Det kommer att komma fler besked om spelarvärvningar. För egen del är jag glad över beskedet att Djoos slutar, dels för hans egen hälsas skull, dels för att vi behöver en frisk spelare som vi vet håller en hel säsong.

Brynäs' supporters är i särklass sämst på att ställa upp för sin klubb. Ofta läser man kommentarer från andra klubbars supporters om att "det var värst vad ni hackar på er klubb". Det tycks vara helt OK att använda Brynäs för att släppa ut alla sina aggressioner på. Och sen fattar man inte varför "rätt sorts folk" inte vill sätta sig i Brynäs' styrelse eller varför det är så svårt för Brynäs att få sponsorer... Man blir ju bara trött.
Kommentera