1150x200-brynasbanner.jpg

Brynäs IF

SHL · 735308 inlägg · 7963 ämnen

Inlägg: 2687189

Sv: A proposito de nada
Är det inte offside på målet? Han backar ju in med pucken i zonen? Eller funkar inte regeln så? Någon som vet?

Svarskommentarer

Sv: A proposito de nada
atilla: har du kontroll på pucken får du passera blålinjen baklänges, dvs ingen offside på målet.

Sv: A proposito de nada
atilla: Han backar in med kontroll därav ej offside och den regeln har varit så ganska många år.

Sv: A proposito de nada
atilla: det får man väl om man är puckförande spelare och har kontroll på pucken, eller? Annars är de mängder av offsides som inte döms 😅

Sv: A proposito de nada
atilla:
Pucken behöver inte vara först in i zonen om du backar med pucken under kontroll.