Brynäs IF

724799 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2702097

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är skillnad, men jag tycker Stenberg är mer komplett än Nordh och kan ta en roll i vilken kedja som helst. Nordh är mer valpig medan Stenberg är en har bevisat sig vara minst en allsvensk toppspelare. Stenberg kommer att ha större chans till en stor roll i Malmö (eller i Brynäs för den delen) än Frölunda men frågan är vilken SHL förening som hade gett Nordh kontrakt om Brynäs inte hade gått upp?

Tärnström var ju t.ex mil före Nordh i utvecklingen och en spelare som troligen hade kunnat göra flera säsonger i klubben. Nordh kommer troligen lämna senast efter nästa säsong.

Jag säger inte att man ska släppa Nordh, men för hans utveckling kanske det bästa vore att starta säsongen i allsvenskan.

Synd att Stenberg inte kom till Brynäs. Brynäs har flera St.Louis kopplingar i stan med Lindstein och Sjödin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zzz: ”Tärnström var ju t.ex mil före Nordh i utvecklingen och en spelare som troligen hade kunnat göra flera säsonger i klubben. Nordh kommer troligen lämna senast efter nästa säsong.”

Fast är verkligen Tärnström mil före Nordh i utvecklingen?
De skiljer 3 år på grabbarna, klart att Tärnström är mer mogen i sitt spel. Däremot tror jag Nordhs utvecklingskurva lär vara mångt mycket vackrare än det som Tärnström fått uträttat hans senaste 3 år. Det är ju lite det man får gå på när man väljer Nordh före Tärna.
Kommentera