Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2702368

Sv: A propósito de nada
Lindmicke: ” är absolut ingen sugen på en gammal gubbe som första center”

Så om Bäckis skulle vilja bryta sista året med Caps och komma hem och spela i Brynäs så säger du nej?… När ska folk fatta att ålder bara är en siffra? Om man tar hand om sin kropp och inte råkar ut för några svåra skador så är det inga problem att lira uppåt 40. Titta på Gunde…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: "Om man tar hand om sin kropp och inte råkar ut för några svåra skador så är det inga problem att lira uppåt 40. Titta på Gunde…"

... Joe Thornton, Jaromir Jagr, Chris Chelios, Dominik Hasek, Martin Brodeur, Zdeno Chara, Teemu Selänne, Mark Messier, Mark Recchi, Nicklas Lidström, Daniel Alfredsson, Steve Yzerman, Mike Modano, Brett Hull, Shane Doan, Joel Lundqvist, Ryan Lasch, Jimmie Ericsson, Anton Strålman, Per Åslund, Linus Omark, Robert Rosén, Patrik Zackrisson, Jocke Lindström, Karl Fabricius, m.fl.

Jag kan sitta och rabbla namn hela dagen här, ålder har inget med skicklighet på isen att göra så länge man är motiverad och inte slarvar med sommarträningen och fysen under säsongen.

Varenda säsong när det ska värvas så är ålder ett problem. Jag fattar ärligt inte, speciellt inte när målet kortsiktigt är att klara sig kvar. Då är det väl bara att lassa på med så skickliga spelare som möjligt oavsett ålder.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: jämför Brian med Bäckström lär du kolla dig i spegeln och fundera över om hockey är din sport..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Eller Giordano! Nu gjorde han visserligen inte en så gedigen säsong i poäng, men han är ändå 40 år och spelar fortfarande i NHL.Sin 17:e raka säsong i NHL.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Vi är brynäsare. Vi är negativt mot allt ;)

Se bara på Källgren... LHC hade honom som tilltänkt ersättare till Högberg.
ändå är majoriteten av oss negativa i ett första skede. Det är nog bara så vi är.
Kommentera