Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2702393

Sv: A propósito de nada
Någon som lyssnat på intervjun med Gällstedt av GD?

Tycker personligen att det var en ganska intetsägande intervju. Men om man fokuserar på innehållet var det främst två saker som var intressanta. Gällstedt vill behålla exakt samma ledarstab och trodde det skulle lösa sig i veckan. Han tryckte även på sin önskan av en rightback med kvalitéer i powerplay.

Utan att alls veta något om samarbetet mellan tränarna så är jag av åsikten att det behövs någon yngre i den här ledarstaben. Den nuvarande är den överlägset äldsta i HA och SHL. Nu verkar det dock fortsätta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Hmm, kanske är en sån som Kaski en outsider till Brynäs under silly season? Känns som att det borde gå att få tag på en spelskicklig right-back.

Söderström flyttar nog inte hem redan nu, Jaks vore spännande, Laavainen eller Axel Andersson borde inte vara helt omöjligt för Brynäs om man vill. Beror på hur kräsen man är.

Backsidan skulle bli oerhört spelskicklig om man får in både Djoos och en skicklig rightare, den saken är klar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Tycker det var intressant att han uttryckte något i stil med att ”svensk hockey saknar den där centern som kan speeda upp spelet men samtidigt dra ner på farten. En tvåvägscenter som styr tempot”.
Är det något som O’Niell passar in på?
Kommentera