Brynäs IF

724793 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2702418

Sv: A propósito de nada
Peja: Oh sweet summer child. Det är bara 1/4 av alla TikTokanvändare som är under 20 (dessutom 13-årsgräns men svårt att kontrollera). TikTok är skitstort i nästan hela världen (förbjudet i vissa delar) i alla åldersgrupper. Det är fakta och bara att inse även om du (och jag vill jag vara tydlig med) inte alls förstår storheten i det.

Det är också väldigt jämnt fördelat upp till 49 års ålder.
10-19: 25%
20-29: 22.4%
30-39: 21.7%
40-49: 20.3%
50+: 11%

Nog om TikTok nu!
Är det inte extremt tyst kring Brynäs just nu? Att Tärnström lämnar känns lite som något var tvunget att tryckas ut för att AIK skulle hinna gå ut med det annars. En uppdatering om truppläget i SDHL kom i går men inget om herrlaget alls på ett bra tag (Källgren förra veckan).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag har aldrig använt TikTok så säger varken nu eller bä. Antog att det bara var barn och pedofiler som använde det, men det kanske bara var ett okunnigt antagande då.

Rätt säker på att vi får relevanta uppdateringar kring truppen under den här veckan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: ” Är det inte extremt tyst kring Brynäs just nu? Att Tärnström lämnar känns lite som något var tvunget att tryckas ut för att AIK skulle hinna gå ut med det annars.”

Är alla exit samtal hanterade? Lär inte hända mycket innan det är klart. Som du säger tryckte nog AIK på gällande Tärnström.
Kommentera