Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702568

Sv: A propósito de nada
Från det att vi gick upp till nu så känner jag lite att jag saknar den där ödmjukheten inför SHL som jag hade förväntat mig. Min känsla är baserad på intervjuer och uttalanden.

Förra året kommunicerades en tydlig bestämdhet om HA, att vi ska göra allt i vår makt för att detta blir en ettårig sejour. Vi skulle förbereda oss och vara fullt beredda på det oväntade som väntade. Att det kommer bli tufft.

Jag hade direkt efter avancemanget förväntat mig något i stil med att "det inte är dags att slå sig till ro, det är nu den verkliga utmaningen börjar". Men det tycker jag inte riktigt kommit fram.

Är kluven till denna känsla, för det kan ju vara så att man tycker att man är på rätt väg och inte ser någon anledning till att rubba det pågående arbetet. Lite som Gällstedt beskrev i GD-podden inför slutspelet, det finns ingen anledning att ändra på något, vi ska fortsätta på samma sätt som gjort oss framgångsrika under säsongen och bara slipa på detaljer, vilket gick vägen.

Är väl bara orolig att vi tror att vi är världsmästare för att vi dominerade HA. Hoppas att jag har fel och att det finns en otrolig ödmjukhet och en plan för kommande år, hur man ska undvika kval nästa år och ta steg allteftersom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Värvning idag 💣
Kommentera