Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702722

Sv: A propósito de nada
det här med att Kelleher "har visat att han inte håller SHL" kollar man poängen så gjorde han 67 poäng på 133 matcher vilket inte är sämre än många etablerade SHL spelare.
medans man snackar att man inte ska förvänta sig för mycket poäng på silfverberg rimligtvis 30 poäng, vilket är vad Kelleher låg på sina "hela" säsonger i SHL.

känner lite såhär att kan man hitta någon bra spelare i sin primeålder så är det värt att skippa Kelleher och gå annat spår men finns det inga "säkra" kort därute så varför byta
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: Jag är inne på samma linje, att behålla Tyler x2. Tycker dom tillsammans med Scott var Brynäs bästa kedja i slutskedet av serien och i slutspelet. Om man tänker sig att Lindblom skulle spela med Tylers så skulle det kunna vara en bra kedja.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: Gör ont i mig att Brynäs ens signalerar osäkerhet gentemot Kelleher! Redan där är några procent förlorade. Han har stått för en egen, unik dimension i Brynäs spel som vi saknat i många år. Så jävla dominant i det han är bra på. Men handlar det om att ge utrymme för Silverberg/Lindblom etc så har vi såklart inte mkt till val. Har full tilltro till Alcén. Bara jävligt synd om Kelleher inte blir kvar.
Kommentera