Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702731

Sv: A propósito de nada
honken21: "Gör ont i mig att Brynäs ens signalerar osäkerhet gentemot Kelleher! Redan där är några procent förlorade. Han har stått för en egen, unik dimension i Brynäs spel som vi saknat i många år. Så jävla dominant i det han är bra på. Men handlar det om att ge utrymme för Silverberg/Lindblom etc så har vi såklart inte mkt till val. Har full tilltro till Alcén. Bara jävligt synd om Kelleher inte blir kvar."

Skulle kunna tänka mig att Brynäs ställer upp typ såhär nästa år:
Kopacka - Ny - Silfverberg
Lindblom - Vesel - Kelleher
Indrasis (helst ny här) - Larsson - Rödin
Ny - Ölund - Scott

Det som talar emot detta är en väldigt hög medelålder och troligtvis hög kostnad. Men det är jämna kedjor med bra balans.

Tror inte man kan räkna med att Rödin och Larsson ska vara poängledande spelare i Brynäs nästa år. Rödin blir 34 i höst och gjorde 6 mål sista året i shl. Däremot var både Larsson och Rödin bra i bp senare delen av detta året. Där kan dom bli viktiga kuggar.

Ölund gör aldrig mer än 20 poäng på en säsong, så 4:e-kedjan är lagom för honom. Scott kan endast spela i fjärde med tanke på åldern, blir denna säsongs Jacke Blomqvist nästa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ledsen men... rödin-larsson-indrasis blir andra, kopacka kommer inleda i fjärde och kelleher kommer få gå.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: kommer komma in en ny toppcenter alvens egna ord sen så är jag osäker på vesel, tredjefemma ja men då blir ölund fjärde och sen är jag även osäker på kelleher, ser ju kopacka-ölund-scott som tredje, men jag hoppas på kelleher där istället för scott, men ser ingen plats för vesel i detta lag om han inte accepterar en låg lön för en fjärdefemma annars ser jag ingen plats för honom.
Kommentera