Brynäs IF

715601 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2702737

Sv: A propósito de nada
Peja: Funderar om Arizonas flytt till Utah faktiskt försämrade Brynäs möjligheter att få hem honom. Finns risk att många av deras spelare känner att det blir en nystart när organisationen tar ett omtag. Samtidigt sitter den sportsliga ledningen kvar från Arizona.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag tror inte att det påverkar Brynäs chanser, men vem vet. Däremot borde Lucas Carlssons olyckliga knäskada som sägs hålla honom borta ett tag kunna tala för en comeback i Brynäs. Det vore väldigt olikt en NHL-klubb att värva en skadad eller någon som just kommit tillbaka från lång rehab. Kolla bara på när Vejdemo hamnade i Djurgården i Hockeyallsvenskan, även om han var borta ännu längre än Carlsson förväntas bli.

Brynäs skulle kunna ta Carlsson som en förstärkning under säsongen. Om han kommer in i december eller dylikt skulle han kunna spela sig i form i Brynäs. Det borde kunna vara en bra lösning för alla inblandade. Om han presterar tillräckligt bra för att få nytt NHL-kontrakt så har ju Brynäs haft nytta ev en högpresterande spelare och Carlsson också fått vad han vill i slutändan.

Det lär säkert dra ut på tiden vart han hamnar, men det är inte otänkbart med Brynäs. Att Larsson, Silfverberg, Lindblom och Djoos kommer/kommit hem tror jag höjer chanserna att locka hem en kille som Carlsson. Tror även det höjer chanserna att locka hem Södersträm, men det känns lite för bra för att vara sant att han skulle komma hem redan nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Hur är det med farmarlaget. Är det oförändrat?
Kommentera