Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2703496

Sv: A propósito de nada
Silfver: Bra spaning. Hur ska man värdera Milosevici jämförelse med exempelvis Cukste? Känns som att han är klart bättre än Larsen, men dansken är ju under kontrakt. Det är väl där Cukste är, alltså back 6-7, som Milosevic i så fall skulle vara. Lönen måste vara klart mindre än Cukstes, men samtidigt får man betala en viss ersättning per spelare från HA, Cukste lär dock ändå bli dyrare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Känns som vi lär få bra rullning på juniorer upp. Min känsla är att vi måste vara rätt bestämda på vilka som ska lånas till HA och vilka som ska stå på tur näst som extra upp till A-laget. Speciellt nu framåt när vi får fram vår mest lovande kull på länge så småningom. Tvilligarna, Sundqvist, Forsberg, M.fl. Hur gör vi där? Ska vi skicka ut dom i HA? Och hur tidigt ska man göra det? Ibland är jag glad att jag bara är låtsasexpert xD
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Milosevic är så pass ung så en säsong till i HA borde göra honom bättre förberedd för SHL men då kommer garanterat Frölunda ha första tjing på honom. Har man råd att ta in honom på ett 2+1 och låna ut under hösten till BIK så kan det vara värt att bryta Larsens kontrakt.
Cukste har mer rutin och med osäkerheten kring Benn så behövs det någon att täcka upp bakom Bertil. Där är väl inte Milosevic riktigt än.
Kommentera