Brynäs IF

724439 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2703548

Sv: A propósito de nada
Silfver: Den här defensiva backbjässen blev just officiellt klar för Lukko. Man undrar vilken nivå en sån kille håller i jämförelse med exempelvis Cukste. I motsats till många andra här inne har jag lite svårt för Cukste. Han har problem under press, vilket kommer straffa sig mer i SHL, och jag tycker inte att han smäller på tillräckligt mycket. Han höjde aggresiviteten under säsongens andra halva, men gör han verkligen ont att möta?

I Hockeyallsvenskan kunde man leva med att Cukste och även Benn inte spelade särskilt fysiskt, men skulle inte Brynäs behöva bli en obekvämare motståndare i SHL?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Att Cukste kommer ha stora problem mot hårt forecheckande, skridskostarka lag som SAIK tror jag få kan argumentera emot. Det var därför Milosevic i längden är en mycket bättre lösning. Dessutom brukar Europeiska defensiva backar inte alltid vara hetaste bytet för NHL lagen.
Sen finns det stora nordamerikanska backar som klarar sig bra i Europa. Som denne t.ex.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ska bli intressant att se i kommande Vm hur Indrasis står sig när han möter backar som Karlsson och Hedman. Gör han det bra i Vm mot dem större nationerna dvs Usa och Sverige, så tror jag han klarar sig bra i SHL.
Kommentera