Brynäs IF

724435 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2703757

Sv: A propósito de nada
Anders Berg: "Varför ska man skriva ”jag är ny här”? ... "

Lite OT kanske (igen), men vill bryta av Brynäs vs Modo-snacket.

Du fick mig att minnas tillbaka till min HS-debut. Jag minns tydligt mitt första inlägg här. Snubblade över hockeysnack av en slump efter att ha varit svältfödd på att snacka Brynäs med vettigare folk, efter att ha ruttnat på diverse personer i Brynäsgrupper på Facebook och tröttnat på machokulturen på Twitter.

Jag skrev inte heller typ "Hej, jag är ny här..." utan i mitt första inlägg tippar jag istället 4-1 till ärkefienden Leksand i den kvällens match med motivering att Brynäs inte kan vinna tre matcher i rad. Varpå Huge snabbt skjuter ner mig med att Brynäs minsann tagit tre trepoängare i rad för inte så längesen och mitt svammel bara är skrattretande och okunnigt... Leksand vann (tyvärr) givetvis matchen med 4-1.

Poängen jag vill komma till att det spelar ingen roll hur man gör en debut i Brynäsboken. Jag debuterade kanske lite kaxigt, men vill tro att jag blivit ödmjukare under tiden jag skrivit här. Det är just det som är viktigt, hur man uppför sig och vad man bidrar med över tid.

Vissa skriver inte ofta här, men när dessa väl gör det är det ofta bra grejer och tankar. Andra skriver desto mer men bidrar kanske inte lika mycket till diskussionen. Det är högt och lågt (mer högt än lågt dock) och alla är välkomna tills man själv bevisar motsatsen.

Tycker det är grymt kul att ha ett ställe man kan gå till för att ventilera sina tankar kring laget i ens hjärta och bli bemött på ett bra sätt med logiska resonemang. Istället för att bli kallad för fula ord av någon som tycker olika (Twitter) eller att behöva sakna intellektuellt utbyte helt av den man diskuterar med, där man istället ombeds ringa upp vederbörande när denne inte kan vinna i kommentarsfältet (Facebook, ni som vet ni vet).
Kommentera