Brynäs IF

724412 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704095

Sv: A propósito de nada
Peja: Hehe, jo... fast nu var ju inte min fundering OM han har defensiva svagheter. Utan hur stora de är.

Stämmer det att han spelar med hög risk så är det en profil som jag tror att många SHL-lag undviker. Bara att titta på vad som varit vägvinnande i SHL, inte minst i senaste finalserien Skellefteå-Rögle. Stort tålamod och defensiven först. Vilket jag kan tycka tidigare har varit Brynäs dilemma i flera år.

Sätter man gärna in den typen av back i en förlängning i game seven, exempelvis?

Men nu spekulerar jag friskt, som man gärna gör i dessa tider. Hoppas hans styrkor väger över svagheterna. Blir med all säkerhet en publikfavorit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Ja, det blir ju onekligen intressant att se honom. Nick Angell var ju i princip fjärde forward på isen under sin tid i Brynäs, men han var nog bättre på skridskorna än vad den här killen verkar vara. Känns som att det kommer bli otroligt viktigt att hitta ett bra system snabbt och kanske framförallt att Alcén hittar några defensivt starka backar som stabiliserar spelet.

Offensivt börjar det se väldigt spännande ut, defensivt finns fler frågetecken. Det sa man å andra sidan inför alla de bra säsongerna på 2000-talet…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Genuin fråga. Var Gunderson bra defensivt? Har följt Brynäs sedan 2020 så har aldrig sett han spela förutom highlights då.
Kommentera