Brynäs IF

724384 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2704770

Sv: A propósito de nada
Emil Molin har bara bra saker att säga om ceda i GD: ” – Han kan göra poäng, men får han inte det att lossna framåt kan han spela fysiskt också, säger Emil Molin som i övrigt bara har positiva saker att säga om Brynäs nya back.
– Hans främsta kvaliteter är att han är rörlig, bra på skridskorna och också väldigt bra tränad. Han kommer bli en tillgång, fastslår Emil Molin.”
” – Jag tror att han kan bli en av de bättre backarna i ligan, säger Molin”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Väldigt intressant att höra Molins tankar om D’Astous. För er som inte lyssnat på senaste ”Nedsläpp Brynäs” så rekommenderas det.
Molin har tydligen givit Alcén & Co en liten heads up vad man bör akta sig för när man värvar från Finland men när det gällde D’Astous att det inte var något snack.
Det jag fastnade för som Molin ansåg vara positiva med D’Astous var att när han inte får det att lossna poängmässigt så har han fortfarande andra uppsidor så som fysiken m.m.
Hoppas verkligen detta blir bra, Molins lovord gav en större trygghet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Fascinerande att Emil Molin pekar ut rörligheten och skridskoåkningen som några av Charles styrkor, med tanke på att en del personer hävdar raka motsatsen. Molin borde rimligtvis inte vara ute och cykla om sin egen lagkamrat.

Man kanske börja kolla mer på Liiga, tror bara jag såg en handfull matcher den här säsongen. Lite svårare att hänga med bland spelarna när man inte förstår vad kommentatorerna säger, då är det lättare att kolla på schweiziska ligan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Varför kallas han för ceda? är lite out of the loop
Kommentera