Brynäs IF

724339 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2705719

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tror tvärtom faktiskt. Jag tror Tärnström får sitt definitiva genombrott i vinter. Det finns mycket hockey i den grabben och jag tror han kommer växa med förtroendet.

Om inte annat så kommer han vara jävligt vass på att avgöra derbyna och spela på topp i dom, det fick vi se prov på i finalen. Jag håller tummarna för Tärnström (men aldrig för AIK).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Det är ändå en helt annan sak att spela i tredjekedjan än att vara drivande i ledande roll. Man var nöjd om Tärnström klev fram lite då och då i Brynäs, det spelade inte så stor roll om han gick mållös 10 matcher i rad, eftersom andra ändå klev fram. Han måste komma till spel och leverera "varje kväll" i en helt annan utsträckning om han förväntas vara en drivande spelare i AIK. Hans målskörd i finalspelet var ju inte direkt representativt för hur hans säsong var i stort.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tycker att Tärnström fick en jäkla massa förtroende hos oss under hela säsongen, men det hände inte så mycket. Han spelade ju t.o.m. PP under en period, men det fanns liksom ingen slutprodukt. Sen hade han ju så klart en knepig säsong med körtelfeber. Men ingen kan ta ifrån honom de 2 finalmatcherna på Hovet.
Kommentera