Brynäs IF

724258 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2705769

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Absolut, det förekommer. Men är ytterst sällan en svensk klubb presenterar en spelare innan den har tackats av sin förra klubb, särskilt när den spelaren också sitter på ett gällande kontrakt över nästa säsong.

Har svårt att se att Brynäs kommer offentliggöra först.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ang formationer är jag mer för identitet/stil än rang. Lockas inte jättemycket av att direkt spela Silfver+Lindblom ihop, som många tycker är en given förstakedja, bara för att. Blir då för mkt fokus och press på dem. Hellre jobba vidare med jämna formationer som Gällstedt varit inne på. Och i ett senare skede testa Silfver+Lindblom när man vill hitta på något.

Kopacka kan jag t ex se ihop med Lindblom och Ölund. Alt Lindblom och Scott. En kedja som attackerar rakt mot mål. Ta tidiga avslut. Inte minst Lindblom men även Scott/Ölund är bra på att driva in på kasse, starka på returer. Många skott från Kopacka.

Silfver kan jag se med typ Larsson och Rödin. Kan mer nöta ner motståndet med långa anfall. Starka längs sargerna. Bra på att vrida och vända. Till dessa gärna så ofta som möjligt backar som är bra på blålinjen. T ex Dasto, Kinnvall.
Kommentera