Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2705796

Sv: A propósito de nada
Peja: Min tro är att en spelare som Cannata är för dyr för Alcen.
Gunnarsson har ju en fin uppsving nu senaste tiden, nöjer han sig med att vara uttalad 2a i SHL? Tveksamt.
Jag tror på en billig lösning med en målvakt tex som åkt lite jojo mellan HA och SHL, har rutinen från SHL och vet vad som krävs där.
Man letar en backup och inte en Vevi/Lindbäck lösning igen.
Jag slänger ut en chansning i Christian Engstrand.
Någon med liknande cv tror jag.. man väntar ju in 2st lovande målvakter från juniorleden också, där tror jag stenis blir signad på rookiekontrakt och sedan utlånad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: Apropå Vehviläinen så hade han för övrigt en riktigt dålig säsong i Liiga i år (88.7% och 3.07 i GAA). Visserligen hade JYP som lag en dålig säsong, men likväl.

Något att ha i åtanke i höst, om Källgren skulle inleda lite skakigt menar jag. Veini-romantiken i den här boken är svår att bli av med har jag märkt. Säger väl en del om våra målvakter dom senaste åren om inte annat, när man är helgonförklarad efter EN bra säsong i klubben.

I övrigt bör man få klart med en förstecenter och en backup-målis snart nog nu. Blir mer orolig för varje dag som går, i synnerhet gällande centern.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Samsung: Om man ska ta någon yngre målvakt så hoppas jag på Olof Lindbom eller Voutilainen. Nu svingar jag lite vilt utanför ramarna, men om Tex Williamsson är skadefri tycker jag att han vore intressant. Bibeau och Cannata också beroende på prisbild.

Tex var en av ligans absolut bästa målvakter den här säsongen. 33 år är ju ingen ung ålder, men samtidigt skulle nog en sån kille bli eld och lågor av att få chansen i SHL.
Kommentera