Brynäs IF

723945 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2706066

Sv: A propósito de nada
Greatredwing : ”Man måste kanske vara lite realistisk där de kostar jäkligt mycket att bryta ett kontrakt.. Kanske borde vi fans dra igång en swishkampanj?”

Ja det där förslaget låter ju jäkligt realistiskt..
Vi är nog många som är tveksamma på Indrasis men en swishkampanj för att bryta med sin egna poängkung är ju höjden av oseriöst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Han vann dessutom poängligan (internt alltså) överlägset. 12 poäng före tvåan i ett lag där många spelare gjorde en hel del poäng.

58 poäng, 16 utvisningsminuter, +27. Tvåa i totala skytteligan och folk pratar om att bryta kontraktet innan vi ens sett honom spela i SHL? Jag tror inte han kommer göra bort sig helt i rätt omgivning (speciellt inte när man tittar på vilka tidigare spelare vi haft i SHL). Och NEJ det betyder inte att jag tror att han kommer vara i närheten av att vinna poängligan eller att det inte finns andra spelare som är bättre.

Jag tycker om att titta på hur många mål bakåt varje spelare är inne på (i 5 mot 5 så klart). Indrasis var bara inne på 28 mål bakåt på 52 matcher. Med tanke på hans speltid är det ganska imponerande (55 framåt är ingen förvånad över här sett till poängen). Larsson & Rödin var inne på mer eller mindre lika många och då har de bara 44 respektive 47 matcher spelade. Bertilsson var inne på 31 (på 45 matcher) och han ses ju som en defensiv gigant (i.a.f. i HA).

Indrasis - Larsson - Rödin är ju dessutom en inövad kedja som känns dum att spräcka innan man ens gett dem chansen i SHL. Men det kan garanterat tränaren avgöra bättre än mig. :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Menade inte att man skulle bryta kontraktet ett skrivet kontrakt är ett kontrakt. Däremot kanske om man som vissa vill fortsätta värva dyra stjärnor kanske Alcen skulle uppskatta ett bidrag från oss också.. Indrasis förtjänar sin chans i shl!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Är det nu vårt forum hittar tillbaka till sin gamla form... Swishkampanj för att bryta med HAs näst bästa poängkung och målgörare. Jösses.
Kommentera