Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2706126

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:
"Tempot är ju inte speciellt mycket högre i SHL än allsvenskan så jag tror inte tempot kommer bli Indrasis svaghet som många här verkar tro."

Jo, speltempot är definitivt högre. Spelarna är skickligare överlag. Med en bra allsvensk stomme förstärkt med några erfarna spelare från NHL/AHL blir taktiken avgörande för att kunna vinna matcher och få utveckling på laget, i den ordningen.

Stäng igen mittzon och kontra på Kopacka?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Beror kanske hur du menar med tempo? Eller så är det jag som tänker på ordet fel. Men vad jag tycker mig se är enda skillnaden mellan HA och SHL är att det är mer fysiskt, mindre ytor eftersom motståndarna hela tiden ligger närmare. Färre misstag som görs och misstag straffas hårdare. Jag tror t.ex att en spelare som Kelleher skulle kunna briljera om han spelar med rätt kedjekamrater och om han inser sina begränsningar.
Kopacka har mycket större chans att lyckas, med rätt kedjekamrater då. Det är vad jag tror.
Och Vesel, om han accepterar en roll i tredje och går in i sin roll så kommer han göra det bra också.
Men vad vet jag, bara följt hockeyn i 10 år så, go easy on me 😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: "Tempot är ju inte speciellt mycket högre i SHL än allsvenskan så jag tror inte tempot kommer bli Indrasis svaghet som många här verkar tro."

Jo, speltempot är definitivt högre. Spelarna är skickligare överlag.”

Minns ni efter att det var klart att vi åkte ur SHL hur modoiterna var här inne och ”varnade” oss för hur fort det gick i HA?.. Självklart är allt ett steg upp på SHL nivå, men det glömmer man nog lätt efter 7 år i HA…
Kommentera