Brynäs IF

723928 inlägg · 7957 ämnen

Inlägg #2706130

Sv: A propósito de nada
Brynäsaren05: ”han är 26 så ja..? Han spelade med Källgren i växjö när de vanns sm guld. Och vadå drömmen? Får han inte nytt kontrakt av något nhl lag så har han ju inget val.”

Han är 26 år, kontraktet går ut (!?j och han har inte spelat i NHL på hela säsongen. En klar kandidat att vända hem. Kanske inte mest för att han vill ut mest för att han inte får något nytt avtal.

Det som talar minst för Brynäs är kanske att han har en historia i annan svensk klubb. Med det i åtanke kanske det är enklare att värva en nordamerikansk spelare som inte har någon anknytning till shl
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Samtidigt är han inte jättestarkt förknippad med en specifik klubb i SHL. Det är liksom inte som Silfverberg som bara kan tänka sig gå till Brynäs om han kommer tillbaka. Han är från Stockholm och spelade i AIK tidiga åren men det lär ju så klart inte vara aktuellt. Sedan har han varit i både LHC och Växjö så han har varit i ett flertal svenska klubbar. Den faktorn tror jag alltså inte är något som skulle försvåra nämnvärt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Kan han inte likväl hamna i typ Schweiz också? På gränsen till NHL (fel sida gränsen) och vill tjäna pengar = Schweiz brukar vara ett alternativ.
Kommentera