Brynäs IF

726395 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2706199

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Är det ett problem att årsmötet hålls två månader senare?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson:

"Är det ett problem att årsmötet hålls två månader senare?"

Det beror på hur man ser på sitt medlemskap, ansvaret man har som medlem och medlemsdemokratin i stort.

Verksamhetsåret pågår 1/5 tom 30/4.

Tycker man som medlem att det är ok att ha ett årsmöte när ca 1/3 av det nya verksamhetsåret redan passerat och budget och verksamhetsplan för det gällande verksamhetsåret inte har behandlats.

Hur tydlig styrning får organisationen under den första tredjedelen av verksamhetsåret utan årsmötets behandling av förslag till verksamhetsplan och budget.

Medlemmarna vill stänga föregående verksamhetsår för att kunna rikta blickarna mot den nya säsongen med de förutsättningsr som skapats under föregående verksamhetsår. Det inkluderar det ekonomiska utfallet av föregående verksamhetsår, revisorernas utlåtande och beviljande av anvarsfrihet för styrelsen

Lägg till val av valberedning, styrelse och revisorer för att ge dem formella förutsättningar att komma igång att arbeta med sina förtroendeuppdrag under det nya verksamhetsåret.

Är det viktiga, oviktiga eller problematiska frågor för medlemmarna?
Ja, det bestämmer medlemmarna i samband med årsmötet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Problemet som jag ser det är att styrelsen inte verkar ha lagt ner många knop på det framtidsarbete som han i förra valberedningen lovade, han som sen blev ordförande. Han skulle vända på varje sten och allt vad detta hette. Varför har vi inte hört något om det?
Kommentera