Brynäs IF

723922 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2706284

Sv: A propósito de nada
Peja: Vill fråga er experter här. Vad säger ni om den här? Svagheter? Jag har tänkt att balansera ut alla kedjor. Självklart är den teoretisk då inte alla är klara.

O.Lindblom - X - Kopacka
Rödin - Larsson - Kelleher
Indrasis - Vesel - Silfverberg
Scott - Ölund - Lejon/X
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tror Kopacka behöver matchas med defensivt inriktade spelare. Lite som "Bob" var inne på.

Tror inte han kommer spela i 1:a kedjan. Passar dock väldigt bra i en "kontrings-enhet" som kanske startat med tekning i egen zon.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag hoppas att Indrasis-Larsson-Rödin får fortsätta tillsammans. Tror Lindblom och Silfverberg kommer spela med en ny center i första. Kopacka får fortsätta i tredje.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Nu är jag långt ifrån någon expert, men tänker att det där ser väldigt sannolikt ut. Hade kanske bara bytt plats på Kelleher och Indrasis. Sen är jag personligen väldigt bekymrad för ifall Kopackas spelsinne ska räcka till i SHL. Känslan är att han ”bara” var nyttig i det ögonblick pucken passerade mållinjen den gångna säsongen, i det övriga kändes han ganska destruktiv liksom. Tror hur som helst att han kan få en del problem från start och behöva växa in i det, helst lägga till något ytterligare element i sitt spel som hårt jobb och/eller tyngd framför motståndarkassen för att klara sig i den här ligan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Jag tänker väldigt liknande, rent hierarkiskt hade jag bytt plats på andra- och tredjekedjan men det är ju av mindre betydelse. Håller fortsatt tummarna för Kelleher om vi inte hittar ett bättre namn där.
Kommentera