Brynäs IF

723912 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2706323

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Baserat på något Alcén sa om att man kanske sparar in på de andra forwardsen om man hittar en ifrån den högre hyllan, och att man vill ha en förmodat dyr Benn på sista backplats, så tror jag inte förstecentern lär va något toppnamn direkt om man nu även signar Kelleher. Däremot vill jag gärna att man gör det för säg att man budade 300k på O’Neil och 50k på Tärnström så är det pengarna man har kvar till fw nu. (Ren spekulation) Kelleher kanske går på 130k? Då har man 170k att lägga på en snabb tvåvägscenter med lite offensiva instinkter från säg AHL eller Liiga. Vore nog klokt för tror absolut att Kelleher kan tillföra en del (och prisvärd) plus han verkar ju verkligen vilja spela i Brynäs för att låna Alcéns favorituttryck.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bob: ”Baserat på något Alcén sa om att man kanske sparar in på de andra forwardsen om man hittar en ifrån den högre hyllan, och att man vill ha en förmodat dyr Benn på sista backplats,”

Bra sagt och analyserat en riktigt bra tvåvägscenter är vad vi behöver + Kellerher och två backar förhoppningsvis är Benn en av backarna som vi får in.

Lite tröttsamt med alla lag uppställningar men här kommer min.
Målis:
1# Källgren.
Forwards:
1# Lindblom-ny-Silfverberg
2# Indra-Larsson-Rödin
3# Kellerher?-Vesel-ny
4# Scott-Ölund-ny
Backar:
Charles-Edouard D’Asstous-ny(Djoos)
Bertil-Kinnvall
Lindstein-ny(Benn)
Extra: Backar utlåning: Larsen- Johannesson
Extra: Forwards utlåning: Lejon? Ohlsson Lindblom.
Som jag ser det så saknar vi tre forwards(centrar)
och möjligen en eller två backar om Benn eller Djoos inte signar.

Med detta lag tror jag vi klarar Play in och topp tio,
Väl där kan allt hända. ;-)
Kommentera