Brynäs IF

723888 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2707175

Sv: A propósito de nada
Peja: ”men du tycker inte det är en viss skillnad när tränaren plockar en spelare som han tränat tidigare jämfört med när man plockar en spelare som man aldrig ens har träffat eller sett spela på plats?”

Nä handplockningen är det väl lika mycket oavsett.
Däremot scoutingen är det en jävla skillnad på.

”Om det verkligen var så att Manner använde Björninen helt fel, så är det ju ett stort inkompetensförklarande av Manner som coach.”

Kan vara, kan också vara så att Palve hade ett kontrakt som gav honom rätt till viss speltid/position i laget. Det vet vi inte.
Sen antar jag att du antar att björninen var handplockad av Manner. Det kan ju vara så att Aöcen fått ett antal förslag från altt från supportrar och spelare till tränare och manager. Att han valde Björninen kan vara 100% hans val.
Personligen tycker jag det är löjlig diskussion då jag skiter i dialogen bakom, vem som sa vad till vem. Jag bryr mig mer om vad vi faktiskt värvar på individnivå o som del av ett lag, kvaliteter som pengar. Men det är jag det.
Så vi vet faktiskt inte vem eller vad som ligger bakom men att det hade varit betydligt bättre om björninen käkade en del av Palves istid är självklart med facit i hand.
Att jag var emot förlängningen av Palve hör inte hit, utan när båda var på isen skulle björninen ha varit två iom att Ölund hade kemi i tredje. Palve hade lika gärna kunnat göra sina egotrippar i fjärde.. ..på kant.
Kommentera