Brynäs IF

722838 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2707286

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Inte jättemånga pusselbitar kvar att lägga när Djoos är klar.

Förstacenter
Backup-keeper
Högerfattad(?) back
Ytterforward till tredjekedjan
Ytterforward till fjärdekedjan”

Efter intervjun med Alcén i GD där han sa att 1 målvakt, 2 backar och 3 forwards till skulle in (varav 2 gärna fick vara centrar) så har Vesel samt snart Djoos presenterats.

Det borde innebära att 1 målvakt, 1 back samt 2 forwards till är det som återstår. Första centern kommer så klart bli svårast att hitta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Skulle inte ta Alcén bokstavligt på numerären men det är klart att han inte kan undvika att ta in en till målvakt, en till center, en till back utöver Djoos och minst en till forward. Fortfarande en del spelare som ju är väldigt oklart om de kommer att förlänga eller ej.

Att Gällstedt är tydlig med att han gärna vill ha in en spelskicklig right-back som kan spela powerplay, och att man är ute efter Axel Andersson, tyder på att man kommer få en spelskickligare backsida nästa säsong. Då räknar jag med att D'Astous är relativt skicklig med pucken.

Om man ersätter Benn, Cukste och Billins med Djoos, D'Astous och Axel A (eller dylik spelare) så borde spelskickligheten gå upp avsevärt, även om Benn var skickligare än förväntat. Däremot tycker jag fortfarande att det vore väldigt förvånande om man litar på Larsen som sjundeback.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs blir roliga att titta på med den här truppen. Tror kanske inte vi kommer spela den mest effektiva hockeyn men det blir sevärt. Lite som på gamla goda tiden.
Kommentera