Brynäs IF

723252 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2707312

Sv: A propósito de nada
Jugge: Man är bara inte så bortskämd med att Brynäs spelar effektiv hockey som i SHL innebär ett bra försvarsspel i första hand, kunna vinna matcher med 1-0 (kolla finalserien SAIK-Rögle senast, tålamod-tålamod-tålamod), och har svårt att se att det kommer ske med den här truppen. Men kul blir det. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Tänker på hur Felix Rosenquist (Indycar) resorerar och hur det gick i Aston Martin F1 i fjol när de värvade teknisk kompetens som grundar nästa säsongs strategi på vad som funkade året före. Ej bra. Gäller att utvecla hela tiden.
Med tanke på hur det ser ut med målfabrikation i NHL och i HA är det kanske inte säkert att 1-0 lagbygge är det vinnande konceptet denna säsong. Men jag vet inte 🙂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
honken21: Ja, det verkar ju som att det är tråkhockey som krävs för att vara framgångsrika i dagens SHL. Dom 2 senaste årens finalspel har varit rena sömnpillren som jag tror är skadligt för svensk hockey på sikt. Inga känslor och inget fysiskt spel. Jämför det med FBK-Luleå 2022..

Växjö får ju med all rätt mycket skit för sitt tråkiga, kontrollerande spel. Men ZAIK har ju spelat de 2 senaste årens finaler också…
Kommentera