Brynäs IF

723867 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2707369

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Han är vår tredje bästa import"

Jag tror man får skilja på importer som betytt mycket för Brynäs (och mig) och "bästa import" här då det är 2 olika saker (för mig).

Det beror väl helt enkelt på vad man menar med "bästa import" är väl det jag vill få fram. Greg Scott ÄR ju Brynäsare in i ryggmärgen för mig. Ryan Gunderson (som jag absolut tycker är en bättre spelare) ser jag knappt som Brynäsare längre. Mads Hansen är också en sån ur-Brynäsare för mig (trots att han senaste spelade för oss 12/13 vilket är över 10 år sen nu).

Brendl tror jag ingen skulle kalla Brynäsare längre även om hans 22p på 10 matcher i kvalserien kommer leva kvar länge i mitt minne. Grymt bra spelare men knappast högt rankad på listan över importer som betytt mest över tid. :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Fast nu gjorde jag ju en fuling och citerade enbart hans första mening och listade mina favoritimporter med några bubblare. Inte vilka som har betytt mest för Brynäs över tid per se och därmed ska räknas som några Brynäsare.

Ber om ursäkt till Peja att jag glömde Marko, han bör såklart nämnas också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Gunde är Brynäsare. Skulle inte bli förvånad om han bosätter sig i Gävle efter spelarkarriären. Han är en av få spelare som jag vore bekväm med att värva tillbaka i 40-årsåldern.
Kommentera