Brynäs IF

721769 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2707672

Sv: A propósito de nada
TheMacamush: NHL är definitivt ingen överskattad liga, en slagpåse som San Jose skulle vinna SM-guld varje säsong. Men hela 3 kronor gör ju en riktig plattmatch idag och det anser jag ligger på tränarteamet som inte förberett laget på rätt sätt.

Försvarsmässigt är ju matchen ett haveri, trots alla våra stjärnbackar…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Några spaningar från VM på spelare som kanske är realistiska för Brynäs.

Mario Grman - Rikitgt bra defensiv back som imponerade för Slovakien. Dessutom högerfattad. Om Benn inte vill tillbaka till Sverige, så...

Janis Jaks - Den högerfattade PP-backen som Gällstedt suktar efter. Om det inte blir någon Axel Andersson hoppas jag att man går för Jaks.

Andreas Martinsen - Tuff och rutinerad ytterforward. Har kontrakt i Norge, men det kanske går att lösa. Hade varit en perfekt powerforward i fjärdelinan.

Kaspars Daugavins - 36 bast men fortfarande förbannat bra. Har kontrakt i Slovakien, men vem vet, det kanske skulle gå att lösa om man verkligen vill. Onekligen en klasspelare.

Christian Wejse - Tuff dansk som uppmärksammades av "Tigerhjärta". Ger sig in i skiten och kan uppenbarligen göra en del poäng.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: nja jag tror inte att de skulle vinna varje säsong... NHL hockeyn har absolut de bästa spelarna i världen men jag är tveksam till att dump and chase hockey håller år efter år.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag tror inte man ska underskatta betydelsen stor/liten rink.. Det blir väldigt stor skillnad i spelet..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tjeckiens spel påminde om Brynäs i HA. Vunna puckar i egen zon o sylvassa vändningar av skickliga spelare. Uppställningar i mittzon är inte så dumt ändå visade det sig. Lite flyt och motståndarmålvakter som inte hade sin bästa dag gjorde att Tjeckiens skicklighet belönade dom med en rättvis seger.
Kommentera