Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2707840

Sv: A propósito de nada
parks: Att säga att Karlsson varit på nedgång länge är direkt felaktigt när han som första back på över 30 år gjorde mer än 100p på en säsong, och detta i bottenlag.

Men spelet på stor kontra liten is är väldigt annorlunda och varken Hedman eller Karlsson är några fantomer på grillerna längre. Men så är det VM där allt ställs på sin spets i en match, nu gjorde 3 kronor en plattmatch. Hade det varit bäst av 7 är jag övertygad om att Sverige vunnit.

Tyvärr hade laget lite för mycket breddforwards och lite för lite offensiv spets. Det hade behövts en Nylander eller Zibanejad, nu när det framkommit att EP40 spelade skadad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Poängmässigt sista säsongen i sharks var ju bra, inget snack om det men man måste ändå ha i åtanke att många poäng som han gjorde, gjordes i matcher där dom förlorade en målglad tillställning och han gick av isen med minus tre.. Sen tycker jag att han viker ner sig i dom avgörande matcherna som var denna säsong och dom sista åren i senators var ju inte wow direkt så tycker inte mitt påstående var helt felaktigt=)
Kommentera