Brynäs IF

723248 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2708252

Sv: A propósito de nada
Jugge: Malmö har ju tappat några riktigt bra spetsar, men satsar på bättre bredd den här säsongen. Tror Stenberg kan bli vass där.

Annars är jag mest överraskad över att varken Åkerström eller Grahn har fått SHL-kontrakt än, även Laavainen borde vara tämligen given... men många SHL-klubbar satt ju på många kontrakt och tar inte in massvis med nya spelare.

Hoppas vi får klarhet i vart Axel Andersson hamnar snart. Djurgården har förlängt med Linus Eriksson, Wersäll och mini-Fimpen de senaste dagarna, så de verkar få behålla sina talanger för en gångs skull, men Andersson är ju äldre och tokredo för SHL.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är väl några lag som letar backar fortfarande. Vi ska ha in minst en back, Modo letar, Timrås backsida ser svag ut, men vet inte om dom letar aktivt, och säkert fler lag än så.

Man avvaktar väl i vanlig ordning vad som händer i Nordamerika innan man sätter dom sista värvningarna.

Inte omöjligt att några av dom du nämner kan bli klara för ett SHL-lag innan juni är över. Hoppas innerligt att vi får in Laavainen, som dessutom är rightare, om vi inte hittar något bättre. Blev riktigt betuttad i hans spel förra säsongen.
Kommentera