Brynäs IF

722694 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2708316

Sv: A propósito de nada
Silfverkroken: Jag blir inte riktigt klok på Brynäs backuppsättning. Det saknas defensiva backar. Vilka ska spela box play?

Helt rätt att ta in Andersson, då en rightback behövs. Men jag tänker att man signar upp Benn eller Cukste till sista backplats.

Djoos är inte klar än och om han kommer ligger det inte i Brynäs händer utan i Lausannes. Man måste agera på det underlag man har idag.

Om Djoos kommer så får man skeppa Johannesson då.

Larsen duger som åttonde back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
d'Astous spelade som tidigare nämnts mycket BP i förra laget och samma sak gäller Axel Andersson i Djurgården. Djoos (om han kommer) ser jag nu var den back i Lausanne som spelade mest i BP förra säsongen. Bertilsson har vi kvar och Kinnvall, Lindstein och Larsen spelade en del med en man mindre förra säsongen. Kanske ligger i linje med ny filosofi om att ha jämna enheter med fler all-round spelare istället för offensiva och defensiva specialister.

Andersson är bra som ett till right-alternativ i PP men han gjorde ett mål i den spelformen på hela förra säsongen (inkl slutspel). Spontant känner jag att Kinnvall, Silfverberg, Vesel och Scott kan vara bättre alternativ vad gäller rightare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Charlie spelade BP i Liiga.

Om man tänker att han ska göra det nu med alltså
Kommentera