Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708530

Sv: A propósito de nada
Gavve: fick han då 100k erbjudet av Alcen så är det rätt förståeligt att han gick till Djurgården.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tycker det blir lite löjligt när Kelleher går ut och säger att han verkligen vill stanna i Brynäs nästa säsong, men till syvende och sist är det ändå pengarna som hägrar.

Är inte bitter att vi tappar honom (tvärtom faktiskt, speciellt med den lönen), det blir bara lätt parodiskt när spelare ska proklamera att man verkligen vill stanna och att man stormtrivs, sen får man ett kontraktsförslag från klubben som man sagt att man verkligen inte vill lämna, varpå man förkastar det förslaget och tar ett bättre erbjudande och går emot allt man har sagt innan.

Jag fattar att det är business, men kör då ett lite mer neutralt snack (jag har gillat min tid här, vi får se vad som händer, etc) angående framtiden för bövelen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Framförallt så är det mindre risk. Att han fungerar i HA är väl en etablerad sanning efter förra sässongen. Skall man då chansa på en något lägre lön för att etablera sig i SHL? Om det inte lyckas, var står man då? Kanske detta var bäst för alla parter? Vi är skyldiga honom stort tack för insatserna den gågna sässongen i alla händelser.
Kommentera