Brynäs IF

723804 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708535

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Jag tror inte att Brynäs var med i budgivningen på det sättet. Jag tror mer på att han vill ha en ledande roll (vilket han förmodligen behöver också) och då (eftersom han byter lag) tar han laget som bjuder mest. Hos oss skulle han knappt få plats i PP-uppställning eller i första eller andrafemman och det kanske spelade in mer i valet att gå vidare.

Klart att han vill vara kvar i ett vinnande lag med bra dynamik och allt men kanske inte som en spelare i tredje/fjärdefemman (där jag inte tycker att en sån spelare passar in heller). Hade vi erbjudit honom en roll i första eller andrafemman för säg 100k (efter skatt eftersom han tydligen för 133k efter skatt i DIF) skulle det förvåna mig om han inte ville vara kvar. Men jag ser inte att Brynäs kan det i dagsläget eftersom det finns spelare som ska spela högre upp än honom.

Att han trivs och vill stanna betyder ju inte att han passar in i lagbygget och/eller att Brynäs och han kommer överens om position och fördelning av speltid osv. Knappast något man ska lasta honom för tycker jag.
Kommentera