Brynäs IF

723803 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2708566


Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: ” Har vi nåt här? Framförallt Quenneville är intressant tycker jag. Säkert dyr dock.”

Misslyckades helt i Leksand ( dåligt tränad överviktig ) och verkade inte komma överens med tränarstaben, så John Qenneville ( Diva ) är ingen jag vill se i Brynäs,( inte med dagens lag som verkar väldigt tillfreds och harmoniskt )

Vad som blir kul nästa säsong är att följa Kelleher och Kvist i DIF respektive VIK,
En anledning att kolla lite allsvenska matcher och jag önskar spelarna lycka till och tackar dom med hela hjärta ♥️ för deras tjänster, och jag kommer missa den lilla liraren Kelleher.🙏🏻
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: nej quenville vill jag inte ha till Brynäs har hört att han ska vara en diva och inte särkilt populär i en grupp nej Brynäs behöver bra personer i laget, men han är en bra spelare det säger jag inget om
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JawKee: Frk försökte ju skada Lawrence Pilut i höstas (se länk) så han anses väl för kontroversiell säkert och inget Brynäs bör vara intresserade av om man vill slippa rabalder i pressen.

Quenneville blev väl indirekt beskylld för att ha dålig karaktär när han var i Leksand, om det stämmer bör vi inte heller vara intresserade av honom. Speciellt inte nu när vi har lite harmoni i laget igen.

Louis har ju spelat i KHL efter krigsutbrottet, så han faller väl på eget grepp enligt den policy som klubbades igenom på årsmötet.

Luoto ser intressant ut, men känns spontant som en dyr värvning. Och den dyra värvningen bör väl vara en förstecenter kan jag tycka.
Kommentera